Adana Tazminat Davalarına Hangi Avukat Bakar ?

Adana Tazminat Davası Avukatı

Tazminat davalarına bakan avukatlar, genellikle kişisel yaralanma ve tazminat hukuku konusunda uzmanlaşmış ve bu alanda aynı zamanda bilirkişilik de yapmış avukatlardır. Bu tür davalar, aşağıdaki uzmanlık alanlarına sahip avukatlar tarafından yürütülür:

1. İş Hukuku Avukatları: İş kazası davalarında, işveren-işçi ilişkileri ve iş yerinde meydana gelen kazalarla ilgili hukuki süreçleri takip eden avukatlar.

2. Tazminat Hukuku Avukatları: Maddi ve manevi tazminat talepleri, maluliyet tazminatları, destekten yoksun kalma tazminatları gibi konular üzerinde uzmanlaşmış avukatlar.

3. Kişisel Yaralanma Avukatları: Trafik kazaları, iş kazaları, tıbbi hatalar gibi kişisel yaralanmalardan kaynaklanan tazminat davalarına bakan avukatlar.

Bir tazminat davasında avukatın rolü çok önemlidir. Adana'da faaliyet gösteren büromuzun kurucusu Avukat Ebru Civelek Çetin tazminat davalarında avukat, arabulucu ve bilirkişi olarak yıllarca görev almıştır. Ekibimizle sürecin her aşamasında size rehberlik ederek en iyi sonucu elde etmenize yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Adana Arabulucu Bilirkişi Ebru Civelek Çetin 2024